Politika privatnosti

Dobrodošli! Korištenjem naše stranice suglasni ste sa sljedećim uvjetima korištenja.

Adresa naše web stranice je: https://kriptovijesti.net.

kriptovijesti.net je djelomično automatizirani portal koji generira vijesti iz različitih izvora i članaka te nudi informaciju o izvoru i poveznicama na izvornu vijest.

Svi članci, stranice, analize, tekstovi, materijali i informacije podložni su subjektivnom i objektivnom pristupu autora te su rad istraživanja ostalih izvora koji su navedeni u određenom članku ili tekstu. Ništa objavljeno na portalu ne služi kao prijedlog investicijske, poduzetničke ili bilo kakve financijske aktivnosti niti bi se na isto trebalo oslanjati kod bilo kakvih poduhvata i aktivnosti.

Ne prihvaćamo odgovornost za bilo kakve gubitke ili neugodnosti prouzročene oslanjanjem na integritet i točnost podataka i informacija koje sadržava ova stranica.

Čvrsto preporučuje da sami izvršite vlasitio istraživanje i preglate sve izvore i informacije te se savjetujete s profesionalnim financijskim stručnjacima prije nego donosite bilo kakve financijske odluke. Mi kao portal ne pružamo nikakve financijske savjete.

Primjena kolačića

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete odabrati spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavljate novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik. Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i vaših izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Na internetskim stranicama kriptovijesti.net primjenjuju se takozvani kolačići (cookies), to jest tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski preglednik kojim se korisnik koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno  odredište koje potom šalje podatke pregledniku i izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega. Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

Kolačićima trećih strana kriptovijesti.net portal koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, lokaciji,  operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom obliku.

Internetske stranice kriptovijesti.net ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo. Stranica kriptovijesti.net služi se statistikom Google Analytics.

Sprečavanje kolačića

Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete ih lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da njihovim sprečavanjem ili brisanjem možete onemogućiti funkcioniranje takvih značajki ili prouzročiti njihov drukčiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Ne prihvaćamo odgovornost za bilo kakve gubitke ili neugodnosti prouzročene oslanjanjem na integritet i točnost podataka i informacija koje sadržava ova stranica.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na to web mjesto.

Za sva pitanja ili nedoumice slobodno nam se obratite na: kontakt@kriptovijesti.net