Boo! Shitcoini s temom Noći vještica materijaliziraju se kako bi opsjedali kripto Twitter

191
SHARES
1.5k
VIEWS


Kripto zajednica nikada ne bježi od uvođenja novih kriptovaluta koje su tematizirane aktualnim događajima, a Noć vještica nije bila iznimka. Industrija je doživjela priljev kriptovaluta s temom Noći vještica u nadi da će zaraditi na pompama oko proslava.

Kriptovalute s temom Noći vještica preuzele su kripto ekosustav na Twitteru, obično ne nudeći stvarnu upotrebu ili budućnost za ulagače. Projekti poput ovih imaju evidenciju da su nabavljeni kao gotovi proizvodi, koji se mogu brzo preimenovati i postaviti na slobodno tržište za trgovanje.

Projekti poput Halloween Tokena, kao što je gore prikazano, pojavili su se samo nekoliko dana prije događaja s jedinom svrhom prikupljanja 50 milijuna dolara tržišne kapitalizacije. Halloween Spook, projekt koji se pojavio u rujnu 2022., ima status “najstrašnijeg meme tokena na Binance Smart Chain (BSC)”. Projekt promovira Halloween Elon (SINK) token, koji se temelji na nedavnom memeu “neka to potone” koji nosi Elon Musk.

Ponovno se na BSC mreži našao Halloween Wars Token, koji otvoreno dijeli svoju namjeru da “povuče hype o onome za što mnogi tvrde da je najuzbudljivije doba godine: noć vještica”. Unatoč pokušaju da se projekt plasira na tržište, projekt je stekao 17 sljedbenika koji su i dalje u opasnosti da izgube svoju imovinu zbog tržišne kapitulacije.

Jedan od jačih konkurenata ove godine bio je Halloween bsc, još jedan projekt koji je organizirao BSC bez jasnog cilja za investitore.

Kao što je gore prikazano, projekt je nedavno proslavio privremeni porast, ali obrnuto pretraživanje nije pokazalo postojanje trgovačkog para ENDS/BNB (BNB) na Binanceu ili bilo kojoj drugoj platformi za trgovanje.

Iako kriptovalute koje se temelje na trenutnim trendovima imaju tendenciju porasta tržišne cijene, val je često ograničen na nekoliko dana dok vlasnik ne odluči unovčiti i spriječiti ulagače da zarađuju. Kao rezultat toga, za investitore postaje najvažnije da istražuju (DYOR).

Povezano: Cointelegraph Store predstavlja Halloween Crypto Monsters robu

Twitter je dom većine kripto svijeta, a s Elonom Muskom koji preuzima platformu društvenih medija, kripto mjenjačnica Binance odlučila je podržati razvoj kripto i blockchain rješenja za Twitter.

Kako je izvijestio Cointelegraph, CEO Binancea Changpeng Zhao obvezao se podržati Muskovu akviziciju Twittera s fondom od 500 milijuna dolara.