Kripto platforma Freeway zaustavlja usluge navodeći ‘neviđenu volatilnost’

189
SHARES
1.5k
VIEWS


Kripto platforma Freeway zaustavila je neke od svojih usluga, navodeći “neviđenu volatilnost” na tržištu deviza i kriptovaluta u “nedavno vrijeme”.

U objavi od 23. listopada, platforma je objavila da zaustavlja kupnju, depozite i da “neće kupovati simulacije Superchargera dok se naše nove strategije ne implementiraju”.

Prema web stranici Freeway, njihov proizvod “Superchargers” može ponuditi do 43% godišnjih nagrada. Korisnici mogu polagati fiat valute i kriptovalute koje se stavljaju na regulirane brokerske račune koji se koriste za povrate.

Centralizirana platforma, Freeway se reklamira kao kombinacija najboljeg od tradicionalnog financiranja s najboljim od decentraliziranog financiranja (DeFi).

Freeway nije dao nikakve konkretne detalje o tome što bi njegove nove strategije mogle uključivati, ali je u najavi rekao da postoje planovi za “diverzifikaciju svoje baze imovine” i “upravljanje izloženošću budućim tržišnim fluktuacijama i volatilnostima”.

Nije jasno što bi to točno moglo značiti za platformu i njezine korisnike, ali post se završava obećanjem da će uskoro biti ažurirana.

“Obavijestit ćemo vas kada budemo spremni ponovno započeti djelomične kupnje simulacije Superchargera (buy-backovi), a zatim ponovno kad budemo mogli ponovno započeti kupnje simulacije pune Superchargera, kao i na platformi Freeway Token (FWT) depozite i kupnje.”

Cointelegraph je kontaktirao Freeway za komentar o statusu svojih povlačenja i za dodatna pojašnjenja o prekidu usluga, ali nije dobio nikakve nove informacije.

Vijesti o zaustavljanju nekih usluga dovele su do pada njihovog tokena Freeway (FWT) za više od 75% u zadnja 24 sata, prema Coingecku.

Nakon drugih problema visokog profila s kripto tvrtkama i burzama, korisnici su izrazili svoju zabrinutost na društvenim medijima i u grupi Freeway Telegram.

Dva su najistaknutija pitanja hoće li isplate biti ispoštovane i hoće li Freeway slijediti ostale kripto platforme visokog profila u trajnom zatvaranju.

Povezano: Izvršni direktor Maple Finance: Odvajanje rizika od pozajmljivanja spasilo je DeFi od pada tržišta

Do sada je usamljeni moderator/administrator Freewaya savjetovao korisnicima da ispune zahtjev za podršku i izvijestio da ne mogu “stvarno reći ništa više dok ne stignu sljedeće službene komunikacije”.

“Cijeli tim jako naporno radi s namjerom ponovnog pokretanja kupnje djelomične simulacije Superchargera (buy-backs) i zatim ponovnog pokretanja kupnje pune simulacije Superchargera”, dodao je moderator.