Novi alat zrcali Optimism NFT-ove na Ethereum mainnet za korištenje u provjerenim aplikacijama

189
SHARES
1.5k
VIEWS


Programeri optimizma jvmi i Kelvin Fichter pušten na slobodu novu aplikaciju pod nazivom Magic Mirror od 9. studenoga koja vlasnicima NFT-a omogućuje kopiranje ili “zrcaljenje” svojih Optimism NFT-ova na Ethereum mainnet. Nositelji NFT-ova sada mogu koristiti svoje Optimism NFT-ove u raznim provjerenim aplikacijama, kao što je Twitterov sustav znački profila — gdje su se prije mogli koristiti samo NFT-ovi izvorni za Ethereum Layer 1.

Twitter je u siječnju predstavio značajku NFT značke, omogućujući vlasnicima NFT-a da potvrde vlasništvo nad svojim umjetninama. Potvrđeni NFT-ovi mogu se koristiti kao profilna slika na Twitteru, gdje su zatim označeni posebnim, šesterokutnim oblikom. Prije izdanja Magic Mirrora, vlasnici NFT-ova s ​​drugih mreža, poput Optimism, Polygon ili Avalanche, nisu imali mogućnost to učiniti.

Tvrtka je rekla da je ovaj novi alat pokušaj rješavanja ovog problema, iako samo za vlasnike Optimism NFT-ova. Korisnici mogu isključiti NFT koji se nalazi unutar zrcala sata kad god žele, umjesto da svaki put kuju novi. Međutim, samo jedan Optimism NFT može se staviti unutar ogledala odjednom.

Magic Mirror dio je obnovljenog nastojanja Optimizma da dobije bitku između Ethereum rješenja za skaliranje. U lipnju je izdana verzija balansera na platformi Optimism, au rujnu su korisnici 1 Incha na Optimismu primili 300K tokena za poticanje korištenja mreže.