Kako su se pametni kripto trgovci “izvukli” prije pada cijene od 35%.

189
SHARES
1.5k
VIEWS


Razlike u pristupu informacijama i tehnologiji analize podataka ono su što institucionalnim igračima daje prednost u odnosu na obične male ulagače u prostoru digitalne imovine.

Temeljna ideja koja stoji iza Markets Pro, Cointelegraphove kripto-obavještajne platforme koju pokreće tvrtka za analizu podataka The Tie, jest izjednačiti informacijske asimetrije prisutne na tržištu kriptovaluta.

Markets Pro premošćuje jaz ovih asimetrija svojom funkcionalnošću svjetske klase: VORTECS™ rezultat kvantitativnog stila.

VORTECS™ Score je algoritamska usporedba nekoliko ključnih tržišnih metrika za svaki novčić koja koristi godine povijesnih podataka koji procjenjuju jesu li izgledi za neku imovinu bikovski, medvjeđi ili neutralni u bilo kojem trenutku na temelju povijesnog zapisa kretanja cijene.

VORTECS™ Score osmišljen je kako bi obavijestio trgovce da se upravo dogodilo nešto što je — u prošlosti — pouzdano promijenilo cijene imovine.

Zato je dobar Markets Pro grafikon onaj koji prikazuje događaje koji se događaju pravim redoslijedom iu pravo vrijeme: prvo dolazi indikator, a zatim slijedi cjenovna akcija.

U posljednjih nekoliko dana promatrali smo brojne primjere scenarija koji ilustriraju klasične Markets Pro uvide u tržište.

MATIĆ: VORTECS™ daje ekskluzivni nagovještaj pada cijena

Studeni je počeo obećavajuće za one koji su uložili u Polygon (MATIC) — ali sva očekivanja za trajne dobitke ostala bi u ruševinama. Token bi, unatoč udobnom porastu na 1,25 USD 8. studenog 2022., pretrpio strmoglavi pad od 35,4% na 0,807 USD samo dva dana kasnije.

Nakon toga uslijedio je iznenađujući ponovni porast, s MATIC-om koji se vratio na 1,13 dolara 11. studenoga. Ali evo pobude: dok je većina trgovaca vidjela samo ono što je bilo na površini — MATIC-ov potencijalni ponovni porast na medvjeđem tržištu — članovi Markets Pro-a imali su pristup širem pogled.

Čak i ako je cjenovni trend izgledao obećavajuće, tržišni uvjeti ostali su povijesno nepovoljni za MATIC, sugerirajući najbolju prodajnu priliku — što se i ostvarilo s još jednim padom od 22,1% na 0,883 USD.

Slika_0

Od kolovoza, MATIC-ov VORTECS™ rezultat ostao je ispod 74, nagovještavajući pad cijene koji je, prema svim tradicionalnim mjerama, bio u suprotnosti s MATIC-ovim bikovskim rastom početkom studenog do 1,25 USD.

Tijekom prve polovice studenog, njegov VORTECS™ rezultat kretao se između 54 i 60. Ovo je pružilo fantastične prilike za unovčavanje ne na jednom, već na dva pada cijena za sve investitore s pristupom Markets Pro — bez obzira na njihovu razinu iskustva.

GST: VORTECS™ predviđa pad od 12%.

Slično tome, Green Satoshi Token (GST) token doživio je porast s 0,023 USD na 0,042 USD – povećanje od 82,6% – između 3. i 6. studenog.

Dok je prosječni ulagač možda bio potaknut na kupnju u slučaju da je cijena nastavila rasti, članovi Markets Pro-a mogli su zaključiti da je ova cijena bila loša.

To je zato što je na samom vrhuncu GST-ovog bull run-a, njegov VORTECS™ rezultat pao s 48 na 24.

Članovi koji su upoznati s VORTECS™ sustavom bodovanja tvrtke Markets Pro znali bi da 40, a još manje 24, znači ekvivalent crvenih zastava i zvona upozorenja — i imali bi priliku spriječiti veliki gubitak svoje pozicije u novčiću.

Slika_1

U vrijeme pisanja ovog teksta, GST-ov VORTECS™ rezultat je 50, a cijena njegovog tokena je oko 0,022 USD.

Cointelegraph Markets Pro dostupan je isključivo članovima po cijeni od 99 USD mjesečno uz 100% jamstvo zadovoljstva. Nudimo vam pristup jedinoj kripto-obavještajnoj platformi na svijetu koja vam može pružiti potpuno ista upozorenja o trgovanju kao institucije i hedge fondovi u stvarnom vremenu… prije nego što ove informacije postanu javne.

Cointelegraph je izdavač financijskih informacija, a ne investicijski savjetnik. Ne pružamo personalizirane ili individualizirane investicijske savjete. Kriptovalute su nestabilna ulaganja i nose značajan rizik uključujući rizik trajnog i potpunog gubitka. Prošli učinak nije pokazatelj budućih rezultata. Slike i grafikoni točni su u vrijeme pisanja ili kako je drugačije navedeno. Strategije testirane uživo nisu preporuke. Posavjetujte se sa svojim financijskim savjetnikom prije donošenja financijskih odluka.

Svi navedeni ROI točni su od 8:00 ujutro UTC 1. prosinca 2022.