Taylor English širi se u Sjevernu Virginiju sa stručnjakom za zdravstvenu skrb za blockchain

190
SHARES
1.5k
VIEWS
Taylor English širi se u Sjevernu Virginiju sa stručnjakom za zdravstvenu skrb za blockchain | Dnevni izvještaj
x

Hvala što si podijelio!

Vaš je članak uspješno podijeljen s kontaktima koje ste naveli.

Taylor engleski uredski znak Ured Taylora Englisha u Atlanti.

VIJESTI

Michael Ruggio stigao je iz Ice Millera ranije ovog mjeseca. Isprva će raditi na daljinu, ali tvrtka traži uredski prostor u regiji glavnog grada.

24. listopada 2022. u 17:46

2 minute čitanja

Jacob Polacheck

Što trebaš znati

  • Ruggio je prvi odvjetnik tvrtke na području Sjeverne Virginije i DC-a.
  • Ruggio je rekao da tvrtka traži fizički prostor u području Sjeverne Virginije i DC-a, ali u međuvremenu će on raditi na daljinu.
  • Također je profesor na pravnom fakultetu Sveučilišta u Pittsburghu i rekao je da predaje prvi tečaj o blockchainu na pravnom fakultetu u zemlji.

Tvrtka Taylor English Duma sa sjedištem u Atlanti proširila se na Sjevernu Virginiju uz angažiranje partnera Michaela Ruggia, budući da nastoji pružati blockchain zdravstvene usluge.

Dolaskom Ruggia izvan glavnog grada, Taylor English nastavlja nedavni niz rasta. Tvrtka je ranije ovog mjeseca započela s radom u Nashvilleu, otvorila svoj prvi fizički prostor u Sjevernoj Karolini u rujnu, pustila korijene u Miamiju u svibnju iu procesu je otvaranja ureda u Orlandu.

Možda ti se svidi

1 minuta čitanja

1 minuta čitanja

4 minute čitanja

4 minute čitanja

Više od ALM

Premium pretplata

Uz ovu pretplatu dobit ćete neograničeni pristup visokokvalitetnom, on-line premium sadržaju na zahtjev od cijenjenog fakulteta u pravnoj industriji. Ovo je savršeno za odvjetnike s licencom u više jurisdikcija ili za odvjetnike koji su ispunili zahtjev za CLE, ali im je potreban pristup izvornim informacijama za njihova područja prakse.
Pogledaj sada

Timski računi

Naša usluga pretplate na timski račun namijenjena je pravnim timovima od četiri ili više odvjetnika. Svaki odvjetnik ima neograničen pristup visokokvalitetnom premium sadržaju na zahtjev od cijenjenog fakulteta u pravnoj industriji, zajedno s administrativnim pristupom za jednostavno upravljanje CLE-om za cijeli tim.
Pogledaj sada

Pretplate na pakete

Ostvarite pristup nekim od najupućenijih i najiskusnijih odvjetnika uz naše 2 paketne opcije! Naše pakete usklađenosti pripremaju CLE savjetnici i uključuju aktualne pravne teme i izazove unutar industrije. Naša druga opcija omogućuje vam da napravite svoj paket i strateški odaberete sadržaj koji se odnosi na vaše potrebe. Obje opcije imaju istu cijenu.
Pogledaj sada

GlobeSt. Višeobiteljski, jesen 2022

24. listopada 2022. – 25. listopada 2022
Los Angeles, CA

Pridružite se vrhunskim vlasnicima, investitorima, programerima, brokerima i financijerima u industriji na VIŠESTRUKOM DOGAĐAJU GODINE!

Saznajte više

GlobeSt Net Lease jesen 2022

26. listopada 2022. – 27. listopada 2022
Los Angeles, CA

Ova konferencija okuplja najutjecajnije i obrazovane direktore nekretnina iz sektora neto najma.

Saznajte više

California Legal Awards 2022

3. studenog 2022
San Francisco, CA

Recorder odaje priznanje kalifornijskim odvjetničkim tvrtkama, pravnim odjelima i ženama koje su bile ključne za uspješan tehnološki sektor u državi.

Saznajte više

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *